Espardenyes Set Vetes Blanc

Alpargatas Siete Vetas Blanco

35,00 €
Impuestos incluidos

Les espardenyes tradicionals en tots els colors!

Talla
Color
Sola
Cantidad

  • Compra online certificada y segura. Compra online certificada y segura.
  • Envío profesional con transportista oficial. Envío profesional con transportista oficial.
  • Cambios de talla garantizados y gratuitos. Cambios de talla garantizados y gratuitos.

Les espardenyes Set Vetes, o Pintxo, és un dels models més emprats a Catalunya, la resta de la Península i sud de França.

El seu disseny es basa en vetes passades per la pala blanca de cotó 100%. En funció de la talla, es passen de set a dotze vetes per la  part davantera. Totes les nostres espardenyes fetes a mà, estan dissenyades d'acord amb l'estàndard europeus de  mides de les talles.

Hi ha tres tipus de soles que pots escollir per aquest model d'espardenya, t'expliquem les diferencies:

- Goma: La sola de goma o pneumàtic és de color negre i es caracteritza per ser la més dura i resistent de les tres soles. La recomanem per utilitzar-la en sòls de terra o bé per grups folklòrics on s'utilitzi el foc.

- Mixta: La sola mixta està composta per espart i goma vulcanitzada de color clar. És la més utilitzada, ja que és molt duradora i més flexible que la resta. Recomanem el seu ús en sòls urbans o per balladors de tot tipus.

- Espart: Aquesta sola està composta únicament d'espart. Tot el seu procés de fabricació està fet a mà. És la més vulnerable a la humitat i a l'erosió del terra, però és la més tradicional, la típica i la més autèntica de les soles d'espardenyes.

Si vols aquest model d'espardenya amb una combinació de colors diferent, o amb un logotip o un text imprès, contacta'ns pel xat, per correu electrònic o telefònicament.

Per la personalització de nous models, estem al seu servei.

7V_MX_Blanco_41
9 Artículos

Ficha de datos

Temporada
Primavera y Verano
Composición
Tejido natural
Suela
Suela a Escoger
Tacon
Planas
Cierre
Cintas

Productos relacionados

(Hay 16 otros productos de la misma categoría)