COM PAGAR?

Li facilitem diferents formes de pagament per realitzar les seves comandes:

  • Targeta de crèdit/dèbit. Aquesta forma de pagament és immediata, totalment segura i verificada per VISA. Tots els pagaments efectuats a través d'aquesta forma de pagament seran validats per la seva entitat bancària i en cas de ser acceptats ens serà remès de forma automàtica i instantània. S'accepten targetes VISA/VISA Electron i MasterCard/Maestro.
  • Transferència o ingrés bancari. Amb aquesta forma de pagament vostè realitza el pagament després de fer la comanda transferint l'import de la comanda a la seva entitat bancària o bé realitzant l'ingrés a la finestra d'alguna de les nostres entitats. Recordi que les comandes que la seva forma de pagament sigui per transferència romandran reservades únicament durant 7 dies naturals en espera del pagament començant l'endemà de la realització de la comanda, passats els dies establerts la comanda s'anul·larà automàticament.
  • Contra reemborsament. Amb aquesta modalitat vostè realitzarà el pagament quan l'empresa de transport que hagi seleccionat li faci entrega de la seva comanda. Aquesta forma de pagament no implica cap cost de gestió sobre la comanda. Aquesta forma de pagament està limitada a un màxim de 500€ i només és vàlida per Espanya peninsular.
  • PayPal. És la forma més senzilla i segura per pagar per Internet. Per efectuar el pagament, només cal introduir el seu correu electrònic i una contrasenya, selecciona la targeta que desitgi utilitzar. No només pagarà amb més comoditat, estarà més segur perquè les dades de la seva targeta no seran compartits amb els comerços en els quals compri. Si encara no disposa d'un compte PayPal, pot crear-la durant el procés de pagament.

Agraïm també que ens expliqui l’experiència, comentaris o dubtes sense compromís a info@shoes.cat o al telèfon  [+34] 651 514 297