QUI SOM?

 

ESPADRILLESWORLD.CAT és la botiga online multimarca de calçat, que ofereix als seus clients una selecció de calçat acutal i de qualitat al millor preu. A més a més, oferim un servei ràpid, còmode però sobretot senzill.

Neix en una família de sabaters centenària que va fundar, al 1875, Calçats Pijuan a Torredembarra. Quatre generacions i molta experiència en el negoci del calçat per garantir la millor compra i satisfacció dels nostres clients.

Oferim la selecció del calçat més actual i de qualitat que hi ha al mercat per satisfer els desitjos de les persones més selectives. A més, tenim un catàleg d’ofertes on trobarà la millor relació qualitat preu.

ESPADRILLESWORLD.CAT, garantim el pagament segur, devolució i atenció personalitzada per oferir el millor servei als nostres clients.

Des de casa, amb el seu mòbil, la tableta o l’ordinador, explori el catàleg de ESPADRILLESWORLD.CAT i faci les seves comandes en un parell de minuts.

Agraïm també que ens expliqui l’experiència, comentaris o dubtes sense compromís a info@shoes.cato al telèfon [+34] 651 51 42 97.